Nastavitev zob

BMT300

Industrijski nastavljalnik zob BMT300 je zasnovan za profesionalna podjetja za brušenje rezil in velika žagarska podjetja. Največja širina rezila je 75 mm in največja hitrost do 24 zob na minuto. Pnevmatični nastavljalnik BMT300 zagotavlja izjemno natančnost in doslednost nastavitve zob. Računalnik si iz prvega zoba »zapomni« količino pritiska za natančno nastavitev zob. Na elektronski nadzorni plošči so prikazani vsi parametri in diagnostična orodja. Treba je le namestiti rezilo in vklopiti nastavljalnik v želenem načinu delovanja. Ko je ena stran rezila nabrušena, obrnite rezilo, ga ponovno namestite v nastavljalnik in pomaknite potiskalnik rezila v vzvratni položaj.

Različni načini in funkcije omogočajo prilagodljivost delovanja nastavljalnika in njegovih parametrov. Način pregleda je namenjen le pregledovanju nastavitve zob. Redni načii nastavitve zaznajo vzorce nastavitve in samodejno poravnajo ukrivljene zobe. Po končani nastavitvi zob se nastavljalnik ugasne ali pa še enkrat preveri rezilo za zagotavljanje natančne nastavitve zob. Možno je nastaviti tudi odstopanja pri minimalni in maksimalni nastavitvi.

BMT300 je zasnovan kot nepogrešljiv spremljevalec za nastavitev zob brusilcev rezil BMS500 in podjetij z več tračnimi žagami, pa tudi servisnih centrov ReSharp, ki temeljijo na vzdrževanju rezil.


BMT250

Dvojni nastavljalnik rezil BMT250 s pol-avtomatskim delovanjem kakovostno in učinkovito nastavlja obe strani rezil. BMT25o je opremljen z električnim pogonom, ki omogoča gladko premikanje rezila naprej, dokler niso nastavljeni vsi zobje. BMT250 je mogoče prilagoditi za nastavljanje rezil širine med 25 in 75 mm in z razmikom zob med 13 in 32 mm. BMT250 upralvja centralna nadzorna plošča s samodejnim števcem zob, ki se ustavi po končani nastavitvi vseh zob.

Merilna naprava zagotavlja natančno meritev nastavitve vsakega zoba za natančno nastavitev zob rezila, ki je kot novo in pripravljeno za rezanje.


BMT200

Ročni nastavljalnik zob BMT200 omogoča hkratno nastavitev rezila na obeh straneh, ki omogoča daljšo življenjsko dobo rezila in najbolj natančno žaganje lesa. BMT200 je zasnovan za dostopno nastavitev zob. Z enim obrato ročice nastavite dva zoba in hkrati premaknete rezilo naprej.

BMT200 nastavlja rezila širine med 25 in 75 mm, z razmikom zob med 13 in 32 mm ter omogoča fino nastavitev pomikanja razmika zob. Merilna naprava natančno izmeri nastavitev vsakega zoba in zagotavlja natančno nastavitev zob rezila, ki je kot novo in pripravljeno za rezanje.


BMT150

Z nastavljalnikom zob BMT150 zlahka nastavite obe strani rezila in podaljšate življenjsko dobo rezila, izboljšate učinkovitost žaganja in žagate bolj natančno. BMT150 je zasnovan za dostopno nastavitev zob. Ko potisnete ročaj nazaj nastavite dva zoba in ko potisnete ročaj naprej, se rezilo pomakne naprej za nastavitev naslednjega para zob. Postopek se ponavlja, dokler ne nastavite vseh zob. Z enim ciklom nastavite vse zobe rezila in rezila ni potrebno obračati.

BMT150 nastavlja rezila širine med 25 in 56 mm, z razmikom zob med 6 in 32 mm ter omogoča fino nastavitev pomikanja razmika zob.


BMT100

BMT100 je zasnovan za enostavno, natančno in dostopno nastavitev zob rezila. Rezilo pomikate ročno in nastavite po eno stran rezila na enkrat. Merilna naprava natančno izmeri nastavitev vsakega zoba in zagotavlja natančno nastavitev zob rezila, ki je kot novo in pripravljeno za žaganje. Ko je nastavitev ene strani rezila končana, obrnite rezilo in nastavite zobe na drugi strani.

Nastavljiva vodila rezila vam omogočajo nastavljanje rezil širie med 25 in 50 mm in so pripravljena za konfiguriranje nastavitve rezil različnih profilov. Po potrebi je mogoče nastaviti nastavitveno mejo.

BMT100 je kot nalašč za posameznike z manjšim proizvodnim obsegom, ki potrebujejo dosledno nastavitev rezil.

Wood-Mizer Blades