Novice

Popolna hidravlika, funkcionalnost in zadovoljstvo – odkrijte novo žago Wood-Mizer LT20START

20.02.2024

Naše poslanstvo je bilo izdelati žago, ki združuje hidravliko in funkcionalnost po neverjetno privlačni ceni. Ta cilj smo dosegli z LT20START. Ta žaga združuje napredno tehnologijo s praktičnimi rešitvami, ki zagotavlja izjemno kakovost rezanja lesa, brez velike investicije.

Odkrijte Wood-Mizer LX50START in LX50SUPER – najboljša cena osnovnih modelov tračnih žagah

24.10.2023

Wood-Mizer je posodobil svojo serijo žag LX50 in svojo ponudbo prilagodil trenutnim tržnim razmeram in vse večjim pričakovanjem kupcev. Kupci vse bolj iščejo stroškovno učinkovite izdelke, ki zagotavljajo zmogljivost, primerljivo s profesionalnimi stroji. Popoln primer sta nova modela tračnih žag LX50START in LX50SUPER, ki sta najbolj varčni tračni žagi v segmentu tračnih žag za navdušence in začetnike.

Wood-Mizer MS500 – vsestranska namizna krožna žaga s funkcijami žaganja plošč

26.07.2023

Kot odgovor na naraščajoče povpraševanje v industriji po naprednih tesarskih orodjih, Wood-Mizer širi svojo linijo Woodworking z visoko funkcionalno namizno žago – Wood-Mizer MS500. To profesionalno orodje je rezultat sodelovanja evropskih inženirjev in izkušenih mizarjev. Razvita je bila tako, da ustreza vsakodnevnim potrebam majhne in srednje lesarske delavnice za učinkovito rezanje različnih vrst lesenih plošč.

Žaga za plošče Wood-Mizer MS750 za profesionalno dimenzioniranje plošč in rezanje lesa

05.07.2023

Žago za plošče MS750 so zasnovali evropski inženirji, ki se opirajo na znanje in izkušnje mizarjev, ki dnevno uporabljajo različne vrste žag za plošče. Stroj temelji okoli integrirane rezalne enote iz litega železa s 6 kW glavnim motorjem in ločenim 0,75 kW motorjem za podrezovanje. Priročna aluminijasta drsna miza omogoča vse standardne postopke pri razrezu plošč večjih dimenzij.

Predstavljamo mobilno tračno žago Wood-Mizer LT20WIDE

07.06.2023

Wood-Mizer seriji tračnih žag LT20 dodaja opcijo WIDE (šoiroka) glava. Z lansiranjem tračne žage LT20WIDE je Wood-Mizer zaključil implementacijo opcije WIDE v celotno linijo žag LT, ki vključuje stroje LT15, LT20, LT40 in LT70.

Naročite se na naše novice
Prejemajte e-poštne novice o ekskluzivnih posebnih ponudbah, novih izdelkih in vabilih na posebne dogodke!