Dobrodošli na slovenskem spletnem mestu Wood-Mizer Industries – vodilno podjetje v svetu za prenosne in stacionarne ozke tračne žage ter rezila za žage.

Z lesom lahko zgradimo boljši svet za milijone ljudi, danes in jutri. Trajnost in dobičkonosnost sta dosegljiva cilja v okviru inovativnih rešitev za obdelavo lesa podjetja Wood-Mizer.

Z Wood-Mizerjem lahko kjerkoli žagate kakršen koli les

Wood-Mizer Industries sodobnim predelovalcem lesa omogoča pametnejše izdelke, ki povečajo dobičkonosnost in spodbujajo trajnost. Prvi osnovni modeli so zrasli v visoko tehnološke stroje, ki so primerni za žaganje vseh vrst lesa na vseh celinah.

Profesionalna oranžna linija žag in opreme zagotavlja široko ponudbo možnosti za majhna podjetja in posameznike.

Industrijske žage in linije za pametno obdelavo lesa so primerne za proizvodnjo na komercialni ravni, pri čemer ohranjajo prednosti rezil s tankim rezom – nižji stroški obratovanja in večji izkoristek vsakega debla.

Industrijske žage in linije za pametno obdelavo lesa so primerne za proizvodnjo na komercialni ravni, pri čemer ohranjajo prednosti rezil s tankim rezom – nižji stroški obratovanja in večji izkoristek vsakega debla.

Wood-Mizer izdeluje široko ponudbo rezil za rezanje vseh vrst lesa od gospodarnih rezil iz ogljikovega jekla za neprekinjeno proizvodnjo do rezil najvišje kakovosti, prevlečenih s karbidom in bimetalnih rezil za največjo učinkovitost.Sodobna proizvodnja

Sodobni proizvodni obrati v ZDA in Evropi zagotavljajo najvišjo kakovos po dostopni ceni – kjer koli na svetu. Najboljše jeklo in komponente najvišje kakovosti so kjučnega pomena. S prilagodljivimi proizvodnimi načeli in nenehnimi izboljšavami na vseh oddelkih iščemo nove načine za izboljšanje postopkov, kakovosti in hitrosti. Na vsaki stopnji proizvodnje, od zasnove in razvoja do končnega sestavljanje posameznega izdelka, upoštevamo strog nadzor kakovosti in se nenehno izboljšujemo.Več kot 100.000 kupcev po svetu

Wood-Mizer se posveča uspehu naših kupcev s svojimi podružnicami na petih celinah in z več kot 100 pooblaščenimi prodajalci po vsem svetu. Naše mednarodne ekipe prodajalcev in serviserjem po svetu nudijo svetovanje, izkušenost in lokalno servisiranje z dolgoletnimi izkušnjami na različnih trgih.

Večina kupcev so majhna podjetja, ki z zagotavljanjem trajnosti in lokalno pridelanega lesa podpirajo svoje družine. Kmetje, delavci v lesni industriji in obrtniki lahko žagajo les glede na specifične potrebe svojega podjetja. Dejavno sodeljujejo pri rasti lokalnega gospodarstva in ustvarjajo delovna mesta ter izboljšujejo življenjske razmere po vsem svetu.

Prihodnost

Pomagamo vam pri izbiri, ki ustreza vašim načrtom, ne glede na to, kako ambiciozni so. Z nakupom žage Wood-Mizer ne kupite le izdelka – postanete namreč del družine Wood-Mizer.

Samozavestno se podajte v prihodnost svojega podjetja z Wood-Mizerjem.

Naročite se na naše novice
Prejemajte e-poštne novice o ekskluzivnih posebnih ponudbah, novih izdelkih in vabilih na posebne dogodke!