Članki

Kmetija v Nemčiji z žago Wood-Mizer LT70 razširja svoje poslovanje in povečuje prihodek

Kmet iz Nemčije Andreas Piehl uporablja žago LT70, kar mu omogoča vzdrževanje kmetijskega posestva in oskrbo z lesom lokalne skupnosti.

Mobilna žaga za zabavo, terapijo in sprostitev

"Žaganje lesa z žago Wood-Mizer je zabavno! Je sproščujoče in terapevtsko," pravi Jon Scott, lesar iz New Yorka, ZDA.

Ko se hobi in delo prepletata: zgodba o švedski mizarski delavnici

"Delo s svojim hobijem omogoča neskončne ure užitka. Živim sanje." To je pogled Rasmusa Ströma na obdelavo lesa v njegovi mizarski delavnici Ädelsnickaren (Dobri tesar) v Falköpingu na Švedskem.

Žage Wood-Mizer spodbujajo rast in krepitev vloge žensk v Pakistanu

Ciqam Green Solutions Private Limited, znan tudi kot Ciqam, deluje na skrajnem severu Pakistana. "Ciqam" pomeni "zeleno" v Burushaski, kar simbolizira rast in blaginjo. Ciqam se zavzema za enakopravnost žensk, spodbujanje enakosti spolov in spodbujanje trajnosti.

Poljski podjetnik uspel v lesnopredelovalnem poslu z žago Wood-Mizer

Poljski podjetnik Zygmunt Koss govori o tem, kako je našel strast do obdelave lesa in kako je uspel v poslu zahvaljujoč ustrezni tehnologiji.

Gradnja edinstvene lesene kapele na kmetiji v ZDA

"Kot gradbenik delam že 40 let in v teh letih sem zgradil veliko različnih objektov. Mislim pa, da je ta kapelica najboljši projekt, kar sem jih kdaj naredil," pravi Bill Miskiman, lastnik kmetije v Connecticutu in eden od sodelujočih pri ustvarjanju edinstvene kapelice Trinity Knot.

Brata iz Švedske uspešno vodita svojo gradbeno in mizarsko delavnico

Göran & Lennart Ståhl izdelujeta lesne izdelke in lokalnim strankam dobavljata kakovosten les za gradnjo in zaključno obdelavo hiš na Švedskem. Brata uporabljata predvsem orodja in stroje iz programa Wood-Mizer Woodworking, vključno s štiristranskim skobeljnikom/rezkalnikom MP260 in debelinskim strojem MP160.

Wilson Enterprises raste s sistemom za industrijsko žaganje Wood-Mizer WB2000

Podjetje Wilson Enterprises, ki se nahaja v Michiganu in je v družinski lasti, že od leta 1985 zagotavlja visokokakovostne lesne izdelke za notranjo dekoracijo, gradbeništvo in obrtniške projekte. Pred kratkim je podjetje investiralo v industrijski sistem za žaganje Wood-Mizer WB2000 za predelavo hlodovine v končne izdelke. Svoje lesne izdelke ponujajo v skoraj 5000 maloprodajnih trgovinah po vsej ZDA.

Elementi 1 za 8 od skupaj 52

Naročite se na naše novice
Prejemajte e-poštne novice o ekskluzivnih posebnih ponudbah, novih izdelkih in vabilih na posebne dogodke!