Naročite našo NOVO žago LT20START s hidravliko, prvih 20 enot po posebni ceni.

Prihranite do €4,033

Natisni to stran Dodaj v primerjavo

Žaga LT20START

Ni na zalogi
Na voljo samo še %1
Cenovno ugodna žaga LT20START s popolno hidravliko, pripravljena na akcijo.
LT20START ima najbolj funkcionalno in priljubljeno konfiguracijo s popolno hidravliko in sistemom Setworks za učinkovito in enostavno upravljanje, ki je sedaj na voljo po ugodni ceni!
PREDNOSTI
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
OPIS Žaga LT20START

2-letna garancija

izdelano v eu

tehnična pomoč

hidravlika

LT20START temelji na vsestranski in zanesljivi seriji žag LT20 in ohranja polno funkcionalnost in rezalne parametre po veliko bolj konkurenčni ceni. Žaga je na voljo v osnovni konfiguraciji, vključno s popolnim hidravličnim sistemom za obdelavo hlodov in nadzorno ploščo s Setworks sistemom za samodejno prilagajanje višine reza. Razvita je bila kot odziv na naraščajočo potrebo po cenovno dostopnih žagah z zmogljivostmi, ki ustrezajo tem večjim strojem.

Žaga LT20START je bila zasnovana za mala in srednje velika podjetja ter individualne uporabnike, ki iščejo stroj, pripravljen za uporabo, s polno funkcionalnostjo žaganja. Žaga LT20START omogoča učinkovito in poceni predelavo hlodov v les!

Za žago LT20SUPER je na voljo več možnosti in izbire, ki so na voljo glede na dobavni rok proizvodnje. Ta konfiguracija LT20SUPER omogoča prilagajanje žage posebnim poslovnim zahtevam in proračunu.

Žaga LT20START omogoča razrez hlodovine največjega premera 80 cm in dolžine 6,1 m. Temelji na ogrodju ležišča velikosti M, ki je izdelano, kot pri drugih žagah. Razrez daljših polen je možen s podaljški ležišč, ki so na voljo dodatno.

LT20START je stacionarna žaga, ki naj bi bila nameščena pod streho in privijačena na betonska tla. Ležišče je opremljeno z ležiščno ograjo v obliki strehe (opcijsko z prevlekami iz nerjavečega jekla), ki preprečuje, da bi se lubje zagozdilo pod hlod. .

Očitna prednost LT20START, je hidravlični paket AH3 STANDARD, ki uporabnikom omogoča enostavno rokovanje s hlodi. Sistem poganja 3 kW elektromotor s pretokom olja 11 l/minuto. Vključuje tri stranske opore, sredinske klešče, obračalnik hlodovine, dva valja za ravnanje hlodovine in nakladalnik.

Učinkovit hidravlični sistem omogoča hitro nalaganje hlodovine, vrtenje in pozicioniranje hlodovine na najprimernejši način. Centralne klešče delujejo na trdnem enojnem drogu v vodoravni in navpični ravnini, pritisnejo hlod ob stranske opore in ga med žaganjem trdno pritrdijo.

Žaga LT20START uporablja standardni elektromotor z močjo 11 kW. Več motornih in hidravličnih možnosti je na voljo pri žagi LT20SUPER. .

Nadzorna plošča ima ergonomsko krmilno palico za premikanje glave žage naprej/nazaj in je standardno opremljena s sistemom SW10 Setworks za samodejno prilagajanje višine reza. S to napravo vam ni potrebno več ročno izračunati in nastavljati višine rezanja.

Vodilna roka rezila se premika električno in se aktivira na nadzorni plošči. Stabilizira rezilo pri rezanju hlodov (še posebej nepravilnih oblik). Napetost rezila se nastavlja z vijakom in merilnikom. Sistem mazanja rezila temelji na elektromagnetnem ventilu.

Lupilec je opcijsko. Priporoča se za žaganje umazanih hlodov z blatom, peskom ali ledom v lubju, kar podaljša življenjsko dobo rezila.

LT20START uporablja standardna rezila dolžine 4010 mm in širine 32-35 mm.

Read More
VIDEOPOSNETKI Žaga LT20START
LASTNOSTI Žaga LT20START

VEČ INFORMACIJ Žaga LT20START
VEČ INFORMACIJ
MOČ
Napajanje 11 kW (E15) Elektrika
ZMOGLJIVOST REZANJA
Premer 80 cm
Dolžina 6.1 m
Maks. širina reza 65 cm
Največja širina sredine hloda – tram 58 cm
Največja globina hloda 25 cm
FUNKCIJE IN MOŽNOSTI GLAVE
Elektronski podajalnik Setworks SW10
Glava gor/dol Električni
Glava naprej/nazaj Električni
Roka vodila rezila Električno
Sistem mazanja rezila Elektro ventil
Sistem napenjanja rezila Vijak z merilnikom
Debarker Optional
Priklop za sesanje žagovine premer 101.6 mm (4'')
REZILO
Dolžina 4010 mm
Širina 32 mm
35 mm
KOLESA REZILA
Premer 483 mm
Vrsta Jermenski
Material Lito železo
LASTNOSTI IN MOŽNOSTI LEŽIŠČA
Bed Construction Monorail
Kotne tirnice ležišča Standardno
Podaljški ležišča Ročno podaljševanje ležišča: 1,8 m, 3,6 m ali 7,2 m
Lastnosti ležišča žage Nenastavljive noge
ROKOVANJE S HLODOVINO
STANDARD Hidravlika 3 stranske opore
Centralne klešče na enojnem drogu
Obračalnik
2 Hydraulic Toeboards
Nakladalnik hlodovine
Hidravlična črpalka 3 kW
ZNAČILNOSTI IN MOŽNOSTI TRAČNE ŽAGE
Konstrukcija okvirja Cantilever
Standardno CE
Opcijsko Okrovi tirnic iz nerjavečega jekla
Stranski podporni zgornji valji
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Žaga LT20START
Naročite se na naše novice
Prejemajte e-poštne novice o ekskluzivnih posebnih ponudbah, novih izdelkih in vabilih na posebne dogodke!