Zanimive ideje tračnih žag

Umetnost gradnje čolnov v Wisconsinu

Lesar in žagar Joshua Swan že več kot dve desetletji izdeluje unikatne lesene čolne v svoji delavnici, ki se nahaja na čudoviti obali jezera Superior v Wisconsinu v ZDA.

Zaročenca zgradila joga studio

Parker Dunbar iz Salida v Koloradu, je s svojo prenosno žago Wood-Mizerjem LT15 zgradil povsem nov joga studio za svojo zaročenko Jillayne.

Mobilna žaga za zabavo, terapijo in sprostitev

"Žaganje lesa z žago Wood-Mizer je zabavno! Je sproščujoče in terapevtsko," pravi Jon Scott, lesar iz New Yorka, ZDA.

Žage Wood-Mizer spodbujajo rast in krepitev vloge žensk v Pakistanu

Ciqam Green Solutions Private Limited, znan tudi kot Ciqam, deluje na skrajnem severu Pakistana. "Ciqam" pomeni "zeleno" v Burushaski, kar simbolizira rast in blaginjo. Ciqam se zavzema za enakopravnost žensk, spodbujanje enakosti spolov in spodbujanje trajnosti.

Žaga Wood-Mizer LT15 na vrhu gore v Sloveniji

Tračne žage Wood-Mizer najdete na nekaterih najbolj nenavadnih mestih na svetu, kot je na primer vrh slovenske gore na 1220 m nadmorske višine, kjer stoji katoliška cerkev svete Ane. Cerkev je bila zgrajena pred več kot 700 leti in je sveti kraj za mnoge romarje, saj hrani svetišče - kiparsko podobo črne Marije.

Obnova starodobnih vagonov za turistični vlak v Španiji

Špansko železniško podjetje RENFE Viajeros je povabilo žagarja z mobilno žago Wood-Mizer, da obnovi štiri starodobne vagone Strawberry Train. Vozovi so bili izdelani iz lesa pred skoraj sto leti.

Žaganje ledu za nizozemske zabave in dogodke

Podjetje Rocks ICE iz Nizozemske zagotavlja ekstravagantne ledene skulpture, ledene kocke, catering in še več za prestižne dogodke, klube, restavracije in hotele.

Naročite se na naše novice
Prejemajte e-poštne novice o ekskluzivnih posebnih ponudbah, novih izdelkih in vabilih na posebne dogodke!